O nama

Računovodstveni servis s iskustvom preko 25 godina.

REVIRA od 1994. godine uspješno pruža računovodstvene usluge, knjigovodstvene usluge, usluge poslovnog savjetovanja, izvještavanja i planiranja.

Specijalizirani smo za male tvrtke koje se bave uslužnim djelatnostima.

Naša poslovna filozofija je pružiti Vam sigurnost u poslovanju te garantiramo da će Vaše poslovne knjige biti vođene u skladu s hrvatskim zakonima i pravilima struke te da ćemo Vam uvijek biti na usluzi sa korisnim informacijama u vezi Vašeg poslovanja.

Nudimo Vam profesionalnost, proaktivnost, točnu i ažurnu uslugu vođenja poslovnih knjiga  koja će Vam omogućiti pravovremeno donošenje Vaših poslovnih odluka.

Novoosnovanim tvrtkama pristupamo sa posebnom pažnjom te nudimo savjete od registracije do početka poslovanja.

Računovodstveni servis sa certificiranim računovođama

Ovo je naš tim:

  • Mislav Rakić, direktor

Diplomirani ekonomist, ovlašteni računovođa te uspješan poslovni savjetnik. U Reviri od 2006. godine. Uz računovodstvo raspolaže i petogodišnjim iskustvom u revizorskoj tvrtci kao asistent u reviziji. Kontinuirano  se usavršava u struci; 2015. godine stječe uvjerenje o stečenom zvanju Ovlašteni računovođa od strane Udruge ˝Hrvatski računovođa˝ kojom mu se priznaje pripadnost računovodstvenoj struci i potvrđuje vrhunska stručnost za obavljanje računovodstvenih poslova za potrebe obveznika vođenja poslovnih knjiga, poglavito sastavljanje temeljnih financijskih izvješća te davanje savjeta iz područja računovodstva. Redoviti je polaznik stručnih seminara, simpozija i radionica kroz koje trajno nadograđuje znanje i vještine.

  • Andrea Jukica Rakić, prokurist i voditelj računovodstva

Diplomirana ekonomistica, ovlašteni računovođa te uspješna poslovna savjetnica. U Reviri od 2008. godine. Uz računovodstvo raspolaže i petogodišnjim iskustvom u revizorskoj tvrtci kao asistent u reviziji. Kontinuirano  se usavršava u struci; 2015. godine stječe uvjerenje o stečenom zvanju Ovlašteni računovođa od strane Udruge ˝Hrvatski računovođa˝ kojom joj se priznaje pripadnost računovodstvenoj struci i potvrđuje vrhunska stručnost za obavljanje računovodstvenih poslova za potrebe obveznika vođenja poslovnih knjiga, poglavito sastavljanje temeljnih financijskih izvješća te davanje savjeta iz područja računovodstva. Redovita je polaznica stručnih seminara, simpozija i radionica kroz koje trajno nadograđuje znanje i vještine. U dobroj komunikaciji s klijentima koja joj je od iznimne važnosti kontinuirano pronalazi najbolja i najisplativija rješenja za svoje klijente.